Actrice Katarina Justic zorgt voor een sprookjesachtig verjaardagsfeest voor uw dochter!

Met mijn jarenlange ervaring als actrice in het jeugdtheater en in series als Anubis en Het Mysterie Van… En als docente voor Hofplein Rotterdam en Rabarber Den Haag weet ik hoe het is om met kinderen samen iets moois te maken.
De fantasie prikkelen door het lezen van een mooi verhaal, een sprookje.
Je voelen als een prinses. Welke jarige wil dat nu niet?

Samen met de jarige Jet gaan we koninklijk de cadeautjes uitpakken. Daarna leren we samen een mooie hofdans om vervolgens te luisteren naar een mooi verhaal. Dat ik zal voorlezen. Met elkaar zullen we dan een korte voorstelling maken naar aanleiding van wat we gelezen hebben met in de hoofdrol natuurlijk onze jarige prinses. Dit zullen we aansluitend laten zien aan alle papa’s en mama’s.

Heeft de jarige liever een mooi verhaal maar dan zonder prinsen en prinsessen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het is tenslotte het feest van de jarige waar we heel graag een fantastisch magische dag van gaan maken.

Vragen of Ideeën

Elk kind is uniek, en daarom maak ik ook graag het verjaardagsfeestje van uw dochter uniek. Neem contact met mij op om samen te kijken wat voor leuks we voor uw kind kunnen bedenken!

Neem nu contact met mij op!
  • Locatie

    Ik werk vanuit Den Haag,
    uiteraard verzorg ik feestjes
    door heel Nederland.